Усик переміг Беллью. Текстова трансляція

Усик переміг Беллью. Текстова трансляція

Онлайн-трансляція поєдинку за титул чемпіона світу з боксу у першій важкій вазі між абсолютним чемпіоном світу українцем Олександром Усиком та почесним чемпіоном Всесвітньої боксерської ради (WBC) британцем Тоні Беллью. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Укрінформ.

Олександр Усик переміг Тоні Беллью нокаутом у 8-у раунді. Український боксер захистив звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі!

8 раунд. Притискає Усик суперника в кутках. Беллью помітно втомився і вже багато пропускає. І ось нокаут від Усика! Це дострокова ПЕРЕМОГА!

7 раунд. Пішов обмін ударами. Суперники почергово влучають серіями. Видовищний бокс. А бій поки що рівний.

6 раунд. Українець й далі в економ-режимі. Це або план, або Беллью дійсно добре вивчив Усика і класно захищається. Найгірше, що Усик регулярно пропускає.

5 раунд. У Беллью пройшли кілька ударів. А от від Усика чекали більш агресивного бою. Здається, Сашко взяв паузу.

4 раунд. Класно атакує Усик. Варто йому увімкнути швидкість, як Беллью ховається у глибокий захист. Водночас, помітно, що британець шукає нагоди для нокауту і грає на публіку. Кілька його ударів справа пройшли і це дзвіночок для Усика.

3 раунд. Поступово розганяється Усик. Нарешті пішли акцентовані удари та комбінації від українця. Беллью також кілька разів непогано влучив. Наразі рівний бій.

2 раунд. Пильнують один одного суперники. Усик кружляє навколо британця, однак до активних дій не переходить. Беллью це все вже помітно нервує. Він першим переходить до обміну ударами.

1 раунд. Дуже обережно розпочали суперники. Українець повільно розхитує опонента, але поки що майже без ударів. Беллью навмисно сповільнює бій.

00:51. Бій розпочався.

00:49. Рінганонсер Майкл Баффер представив боксерів, суддів і запрошує суперників до бою.

00:45. А тепер на ринг виходить Усик.

00:40. Першим до рингу попрямував претендент – Тоні Беллью.

00:12. Кролла переміг Йордана одноголосним рішенням суддів. Останні раунди британець боксував якісніше, бо його суперник дуже помітно втомився.

00:00. Останні приготування Усика до бою.

23:50. Поки що бій місцевого улюбленця Кролли розчаровує. Публіка відверто нудьгує. Ломаченку такі суперники навряд чи потрібні.

23:25. Розпочався головний бій андеркарда Ентоні Кролла – Дауд Йордан. Британець Кролла потенційний суперник Василя Ломаченка наступного року.

23:10. Бій між британськими легковаговиками Рікі Бернсом і Скоттом Кардлом завершився нокаутом Бернса. Кардла деякий час навіть приводили до тями.  

23:00. Приблизно за годину бою букмекери дають такі коефіцієнти: перемога Усика – 1.1, перемога Беллью – 5.8. Відзначимо, що кілька днів тому ставка на Беллью була майже 7.

22:30. В андеркарді завершився бій українця Олександра Митрофанова проти Джино Кантерса. Судді зафіксували нічию. Українець боксував краще, але в першому раунді отримав нокдаун і саме через це не зміг перемогти.

22:10. Беллью вже також приїхав на арену.

21:55. А тим часом на Манчестер-арену вже приїхав Олександр Усик. 

21:50. Починаємо онлайн-трансляцію бою Усик – Беллью. Вечір боксу в Манчестері вже розпочався. Зараз тривають бої андеркарда. А ось такий вигляд має ринг сьогоднішнього бою. 

10 листопада 2018 року. Манчестер (Велика Британія), “Манчестер Арена”. Початок трансляції о 22.30.

Ласкаво просимо до англійського міста Манчестер на титульний поєдинок Олександра Усика та Тоні Беллью, які зійдуться в об’єднавчому бою за звання чемпіона світу за версіями Всесвітньої боксерської організації (WBO), Всесвітньої боксерської ради (WBC), Міжнародної боксерської федерації (IBF), Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і The Ring.

В активі Усика на проф-рингу 15 перемог з 15-ти і 11 нокаутів. Беллью провів 33 поєдинки, в яких здобув 30 перемог (20 нокаутом) при 2 поразках та 1 нічиїй.

Усик проведе шостий захист поясу WBO, другий – WBC, перший – IBF і WBA. Олександр після липневої перемоги у Москві над росіянином Муратом Гассієвим у фінальному поєдинку Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) став першим боксером в історії України, який об’єднав усі 4 чемпіонські пояси. У світі в першій важкій вазі було лише два абсолютних чемпіони: американець Евандер Холіфілд – у 1988 році, О’Ніл Белл з Ямайки – у 2006-му.

Беллью у свою чергу два роки тому володів чемпіонським титулом WBC у першій важкій вазі, який нині належить Олександру Усику – британець перейшов у суперважкий дивізіон і втратив свій пояс. Однак заради зустрічі з непереможним українським боксером Тоні спустився із суперважкої вагової категорії назад у першу важку вагу. Зробити це його підштовхнуло бажання заволодіти титулом абсолютного чемпіона світу, після чого 35-річний боксер з Туманного Альбіону збирається завершити кар’єру.

Фото: wbcboxing.com.