Успішний виступ вишнівчан у Польщі на турнірі з дзюдо

Успішний виступ вишнівчан у Польщі на турнірі з дзюдо

Пройшов V Турнір з дзюдо, присвячений пам’яті тренера Славоміра Пачолака. Змагання відбулися у Варшаві (Польща) серед вікових категорій  U8, U10, U12 та U14. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Погляд.

Більше 1500 претендентів подали заявку на участь, з них взяли участь близько 1200 чоловік, а під час турніру взяли участь команди з 13 країн. В міжнародному турнірі були юні дзюдоїсти з Польщі, України, Латвії, Грузії, Словаччини, Чехії, Греції, Румунії, Білорусі та Великобританії.

За даними Управління фізичного спорту і культури КОДА, Київську область представляв Києво-Святошинський район – вихованці  В’ячеслава Гостара з Вишневого. Так чемпіоном міжнародного турніру став Павло Герасименко, який окрім золота здобув ще й срібну нагороду. Успішно захищали на змаганнях честь Київщини підопічні В’ячеслава Гостара з Вишневого, здобувши 8 медалей.

В польській столиці відзначилися вихованці СК «Прогрес» (Крюківщина). Бронзовими призерами стали Діана Цимбал та Вольський Дмитро. А колега по клубу Гліб Богаченко посів п’яте місце.

Ми могли бачити так багато посмішок на дитячих обличчях, які, стоячи на подіумі, отримували чудові призи та брали участь у розіграші надзвичайних сюрпризів. Сьогодні ми починаємо планувати шостий турнір на Кубок мера міста Бялоєнка. Побачимося в наступному році “, – прокоментували організатори турніру.

Фото: Управління фізичного спорту і культури КОДА.

Автор Альона Ткаченко