В Україні з'явився новий пошуковик за судовими рішеннями під назвою «Бабуся»
https://zaxid.net/resources/photos/news/696x364_DIR/201810/1468276.jpg?201810124723

В Україні з’явився новий пошуковик за судовими рішеннями під назвою «Бабуся»

У новому сервісі не треба розгадувати картинки з машинами і вітринами. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Zaxid.net.

В Україні від 22 жовтня почав роботу сайт «Бабуся» – безкоштовний сервіс, який швидко знаходить рішення українських судів. Програмою можна скористатися у формі онлайн-сторінки та через мобільний додаток.

За словами розробників, тепер кожен охочий зможе за лічені секунди отримати інформацію, на пошуки якої раніше знадобилося би кілька днів, пише «Українська правда».

Створила сервіс команда, яка раніше написала бота для пошуку інформації у держреєстрах OpenDataBot.

Один із творців «Бабусі» Андрій Хорсев на своїй сторінці у Facebook описав основні переваги сервісу: він не потребує реєстрації, шукає за будь-яким запитом, має лише одне пошукове поле, яке потрібно заповнити.

«Юристам більше не треба розгадувати картинки з машинами і вітринами. Результатами пошуку можна поділитися з колегою. Скопіюйте посилання в браузері і перешліть її. Якщо ви регулярно займаєтеся судової аналітикою – зробіть запит і підпишіться на моніторинг. Коли з’явиться нове рішення – бот надішле вам повідомлення», – повідомили розробники.

До слова, судові рішення також можна шукати на порталі Єдиного реєстру судових рішень України.