Відбувся тренінг «Техніка педагогічної майстерності» для працівників Академії
http://napu.com.ua/wp-content/uploads/2018/10/3018-10-31pr1-01.jpg

Відбувся тренінг «Техніка педагогічної майстерності» для працівників Академії

У рамках постійно діючого науково-методичного семінару під головуванням першого проректора Академії Миколи Якимчука для працівників Національної академії прокуратури України доктор педагогічних наук, професор Биковська Олена Володимирівна провела тренінг «Техніка педагогічної майстерності». Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог Ректора Інституту екології економіки і права, доктора педагогічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, завідувача кафедри позашкільної освіти НПУ імені М.П.Драгоманова, члена Європейської асоціації організацій вільного часу дітей і молоді (EAICY) Олени Биковської.

Метою тренінгу було підвищення рівня ефективності викладання у системі післядипломної юридичної освіти.

Учасники тренінгу ознайомилися з особливостями викладання на курсах підвищення кваліфікації прокурорів, звернули увагу на основні положення педагогічної майстерності викладачів, а також сформували професійний портрет викладача курсів підвищення кваліфікації прокурорів.

До участі у тренінгу долучились проректори Академії Сергій Мінченко, Олександр Толочко та Юрій Севрук.

Після обговорення теоретичних аспектів мистецтва педагогіки учасники тренінгу приступали до виконання практичного завдання щодо формування портрета викладача Академії.

В аудиторії панувала дружня та творча атмосфера.

Джерело: національна академія прокуратури України