Виклик прийнято. Навальний записав відеовідповідь главі Росгвардіі Золотову
https://nv.ua/img/article/25011/60_main.jpeg

Виклик прийнято. Навальний записав відеовідповідь главі Росгвардіі Золотову

Засновник Фонду боротьби з корупцією Олексій Навальний опублікував у себе відео з відповіддю на обіцянки глави Росгвардіі Віктора Золотова зробити з нього “соковиту відбивну”. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Новое время”.

Приводом для таких погроз стало розслідування ФБК корупції у відомстві, підконтрольному колишньому охоронцеві Володимира Путіна.

При цьому Золотов викликав Навального на поєдинок, коли той був укотре затриманий силовиками та перебував за гратами.

У свою чергу опозиціонер висміяв главу Росгвардіі, порівнявши його з диктатором з якоїсь комедії у “смішному мундирі” та медалях і додав, що Золотов разом з Путіним дійсно перетворюють Росію на “бананову республіку”.

“Хочу подякувати вам за це звернення. Ви зробили цю роботу краще за будь-якого опозиціонера – довели, що ключові місця у керівництві російської влади посідають ненормальні, неадекватні люди. Не просто злодії, не просто ті, що двох слів зв’язати не можуть, але божевільні”, – заявив Навальний.

Крім того, у своєму відео він також розповів про будинки, квартири й земельні ділянки, які перебувають у власності Золотова та його родичів, і були придбані злочинним шляхом.

“Всього нерухомості вашої сім’ї ми нарахували на 3,5 млрд рублів”, – розповів опозиціонер.

Що ж стосується виклику на дуель, то Навальний його прийняв, зазначивши, що її вид і зброю вибирає та сторона, якій кинуто виклик.

“Я ваш виклик приймаю, і як годиться, вибираю місце і зброю. Наша з вами дуель відбудеться у вигляді дебатів у прямому ефірі Першого каналу. Чи другого каналу, або будь-якого іншого федерального каналу. А якщо вони чомусь відмовляться, тоді на цьому YouTube-каналі”, – сказав він.

Зазначимо, що з квітня 2018 року голова Росгвардіі Золотов знаходиться у санкційному списку США.