Виступ українського льотчика у Ґдині визнаний найкращим пілотажем
Демонстраційний виступ українського льотчика підполковника Юрія Булавки на бойовому винищувачі Су-27 у польському місті Ґдиня, на авіашоу «Gdynia Aerobaltik 2019» – визнаний найкращим пілотажем Інформаційне агентство Міністерства оборони України АрміяInform – Creative Commons Attribution 4.0 International

Виступ українського льотчика у Ґдині визнаний найкращим пілотажем

Відвідувачі авіашоу дякували за незабутній і неперевершений виступ підполковника Юрія Булавки. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Демонстраційний виступ українського льотчика підполковника Юрія Булавки на бойовому винищувачі Су-27 у польському місті Ґдиня, на авіашоу «Gdynia Aerobaltik 2019» – визнаний найкращим пілотажем. Про це повідомляє на своїй сторінці в мережі Facebook прес-служба Повітряного командування «Центр» ЗСУ.

Українські екіпажі Су-27, Су-24 та Іл-76МД 831-ї бригади тактичної авіації Повітряного командування «Центр» ПС ЗСУ, які брали участь в авіаційному показі, повернулися до України.

Як зазначають у прес-службі, український бомбардувальник типу Су-24 став учасником міжнародного авіапоказу вперше.

Відвідувачі авіашоу мали можливість оглянути літаки Су-27, Су-24 та Іл-76МД, фотографувалися й спілкувалися із льотними екіпажами, дякували за незабутній і неперевершений виступ підполковника Юрія Булавки.

Європейська публіка залишилась у захваті від сольного показу українського пілота, натренованості й високого рівня підготовки всіх екіпажів.

Інформаційне агентство Міністерства оборони України АрміяInform/А.М.