Володимир Зеленський планує перший візит у Польщу

Володимир Зеленський планує перший візит у Польщу

Президент України Володимир Зеленський відвідає Польщу 1 вересня на запрошення президента Польщі Анджея Дуди. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Вадим Пристайко під час брифінгу, повідомляє 24tv.ua.
Пристайко сказав, що українська сторона вже офіційно підтвердила свій візит. «Ми справді плануємо візит у Польщу 1 вересня на запрошення президента Дуди. Офіційно українська сторона підтвердила свою участь. Там збирається багато лідерів. Я думаю, що президент США обов’язково прийде, враховуючи тему цієї зустрічі у Варшаві»,- заявив Пристайко.
До слова, під час першої зустрічі з Дудою Зеленський наголосив, що у стосунках з Польщею націлений на сприйняття процесу примирення і недопущення домінування складних питань історії. За його словами, Україна і Польща мають спільне розуміння глибини загроз, які несе всій Європі своєю політикою Росія.
Нагадаємо, в Офісі президента України наразі уточнюють дати зустрічі президента Володимира Зеленського з президентом США Дональдом Трампом. «У нас є запрошення від президента США. Зараз сторони уточнюють дати, це пов’язано із графіками президентів», – зазначив Вадим Пристайко.