Вперше в Києві проходять Дні RIPE NCC! (відео)

Вперше в Києві проходять Дні RIPE NCC! (відео)

Вперше 24-25 вересня 2019 року в гранд-холі “Хрещатик” відбувається масштабний захід “Дні RIPE NCC” в Києві!

Вперше в Україні проходить дводена конференція Réseaux IP Européens Network Coordination Centre (RIPE NCC), яка є регіональною реєстратурою Інтернет (RIR) для Європи, Близького Сходу і частини Центральної Азії. 

Метою конференції є презентація останніх розробок в Інтернет-індустрії, вирішенні питаннь, які стосуються регіональної та всесвітньої інтернет-спільноти. Це відмінна можливість розповісти про свій досвід та дізнатися про найбільш передові світові технології.

На сьогоднішній день, RIR контролює розподіл і реєстрацію Інтернет-ресурсів (адреси IPv4, IPv6-адреси і номери автономних систем) в конкретному регіоні.

Зустрічі RIPE NCC – дуже успішні і авторитетні заходи, що об’єднують місцевих постачальників інтернет-послуг, уряду і ключових гравців глобальної та місцевої Інтернет-індустрії.

Нагадаємо нашим читачам, що RIPE NCC підтримує технічну і адміністративну координацію інфраструктури Інтернету. Це не некомерційна членська організація з більш ніж 18 000 членів, розташованих в більш ніж 76 країнах.

Будь-яка людина або організація може стати членом RIPE NCC. Членство в основному складається з провайдерів Інтернет-послуг (ISP), телекомунікаційних організацій, освітніх установ, урядів, регулюючих органів і великих корпорацій.

Організатором з боку України та приймаючою стороною є компанія NetAssist LLC.

Історична довідка: RIPE NCC почав свою діяльність у квітні 1992 року в Амстердамі, Нідерланди. Початкове фінансування було забезпечено членами академічних мереж Réseaux Associés pour la Recherche Européenne (RARE), EARN і EUnet. RIPE NCC був офіційно створений, коли голландська версія Статуту була затверджена в Амстердамі торговій палаті 12 листопада 1997 року. Перший план діяльності RIPE NCC був опублікований в травні 1991 року.

Відео: 1 день

 

Відео: 2 день