WTA Elite Trophy. Сестри Кіченок виграють титул у парному розряді
https://btu.org.ua/uploads/posts/2018-11/1541317313_kichenok-title.jpg

WTA Elite Trophy. Сестри Кіченок виграють титул у парному розряді

Українські тенісистки стали чемпіонками Малого Підсумкового турніру в Чжухаї. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на btu.org.ua.

Фінал

Кіченок/Кіченок (Україна, 3) – Аояма/Морозова (Японія/Білорусь, 4) 6-4, 3-6, 10-7

1 годину і 33 хвилини тривала боротьба у вирішальному матчі чемпіонату. Першими зробили брейк в цій грі суперниці українок, але Людмила і Надія після 0-2 виграли 6 з наступних 8 геймів. У другій партії наші тенісистки програли один гейм на подачі і матч перейшов на фінальний тайбрейк. Сестри Кіченок лідирували протягом тайбрейку (4-1, 6-3), але відрив не втримали. За рахунку 7-7 нашим тенісисткам вдалося зробити міні-брейк, після чого українки захистили обидва очки на своїй подачі.

Сестри Кіченок вперше в кар’єрі зіграли у фіналі WTA Elite Trophy.

Зазначимо, що українки вчетверте цьогоріч виступили разом на змаганнях у парі: в лютому сестри боролися на турнірі WTA в Тайбеї і у вирішальному матчі в протистоянні з Австралією у Другій Світовій групі Кубка Федерації, а в серпні стали фіналістками “Прем’єра” в Сан-Хосе.

На груповому етапі в Чжухаї Людмила і Надія обіграли другий сіяний дует Макото Ніномія / Мію Като (Японія) і п’ятих ракеток турніру Цзян Синьюй / Ян Чжаосюань (Китай). У всіх трьох матчах на турнірі сестри здобули перемоги на вирішальних тайбрейках.