Як зекономити при переказі грошей в Україну?

Як зекономити при переказі грошей в Україну?

Для багатьох українців у Польщі питання переказу коштів в Україну є дуже актуальним. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Для багатьох українців у Польщі питання переказу коштів в Україну є дуже актуальним. Так, на ринку є багато варіантів та систем, через які можна перевести гроші. Але чи можна їм довіряти? Сьогодні ми спробуємо розібратися, як працює сервіс TransferGo, яким  вже користуються багато українців не тільки у Польщі, але й у всій Європі.

Це легко

Для переказу грошей з  TransferGo потрібен тільки Інтернет. Ви можете здійснити переказ через сайт або ж через додаток TransferGo з вашого смартфона. Процес переказу грошей з дуже простий. Вам необхідно зареєструватись, створити свій профіль, увійти в систему та вказати дані одержувача (чотири останні цифри картки ПриватБанку та номер телефону, прив’язаний до цієї картки), і після цього відправити необхідну суму. І вже через 30 хвилин (залежно від обраного вами способу доставки) ваш переказ може бути в адресата.

У цьому короткому відео ви можете дізнатись, як легко користуватись сервісом TransferGo.

Олександр

Працював в Польщі, відкрив рахунок в польському банку, тому що зарплату скидали тільки на польський рахунок. Дізнався, що перевести гроші можна відразу з польського рахунку на український (переводив на картку ПриватБанку) через TransferGo. Сподобалося що курс при переказі вищий, ніж в банках. Якщо переказ не терміновий (3-5 днів) то комісія відсутня. Відразу видно скільки грошей має прийти на картку ПриватБанку.

Це безпечно!

TransferGo є ліцензованою авторизованою платіжною компанією, яка регулюється Управлінням фінансового нагляду Великої Британії (FCA) і контролюється Податково-митною службою Британії (HMRC), тому стандарти безпеки такі ж, як і в будь-якому комерційному банку. 

Руслана

Я неодноразово користувалась послугами цієї компанії і дуже задоволена результатом. Моя думка така, наразі кращої можливості відправляти гроші ще не придумано. Це дуже зручно і безпечно.

Це економно

Користуючись онлайн сервісом TransferGo для переказу грошей в Україну, ви заощаджуєте до 90% на комісійних.

Юрій

Користуюсь послугами сервісу TransferGo уже протягом двох років, ніяких проблем при відправці не виникало і гроші завжди надходили вчасно. Компанія пропонує вигідний курс обміну, різні види відправлень, є служба підтримки, реферальна програма. Ви можете отримати винагороду у розмірі 300 гривень за рекомендацію друга.

І це ще не все

Якщо у вас виникають запитання, ви можете звернутись до Служби підтримки користувачів TransferGo . Компанія подбала про своїх українських клієнтів, тому консультанти служби підтримки розмовляють українською та російською мовами.

Відгуки користувачів взято з сайту: https://www.trustpilot.com/review/transfergo.com

На правах PR