З чим у вас асоціюється українське шістдесятництво? Інтерв'ю з Ольгою Гнатюк (відео)
http://1tv.com.ua/uploads/media/photo/2015/10/b69e367d7b9265eb3c13c724eb6e91a4.jpg

З чим у вас асоціюється українське шістдесятництво? Інтерв’ю з Ольгою Гнатюк (відео)

З чим у вас асоціюється українське шістдесятництво? Певно, з іменами Івана Драча або Миколи Вінграновського. А україністка, професорка Ola Hnatiuk вважає, що шістдесятництво – це передусім певна громадянська позиція, покоління “відлиги”, яке не відмовлялось від своїх принципів попри тиск.Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на сторінку у фейсбуці UA:Перший.

З чим у вас асоціюється українське шістдесятництво? Певно, з іменами Івана Драча або Миколи Вінграновського. А україністка, професорка Ola Hnatiuk вважає, що шістдесятництво – це передусім певна громадянська позиція, покоління “відлиги”, яке не відмовлялось від своїх принципів попри тиск.

Чим вирізняється український рух шістдесятників на тлі інших рухів 60-х років у Європі, американських бітників, культурної революції в Китаї? Чи схожі твори шістдесятників на канонічні твори соцреалізму? Як вони долали цензуру? Чи можна вважати поразкою перехід шістдесятників до великої політики? Про це – в інтерв’ю Ольги Гнатюк для програми “Букоголіки”:

Букоголіки. Інтерв'ю. Ольга Гнатюк

З чим у вас асоціюється українське шістдесятництво? Певно, з іменами Івана Драча або Миколи Вінграновського. А україністка, професорка Ola Hnatiuk вважає, що шістдесятництво – це передусім певна громадянська позиція, покоління "відлиги", яке не відмовлялось від своїх принципів попри тиск. Чим вирізняється український рух шістдесятників на тлі інших рухів 60-х років у Європі, американських бітників, культурної революції в Китаї? Чи схожі твори шістдесятників на канонічні твори соцреалізму? Як вони долали цензуру? Чи можна вважати поразкою перехід шістдесятників до великої політики? Про це – в інтерв'ю Ольги Гнатюк для програми "Букоголіки":

Опубліковано UA:Перший Середа, 18 липня 2018 р.