«Закрилися дитячі очі Кременчука» — міська лікарня фактично позбулася всіх офтальмологів

«Закрилися дитячі очі Кременчука» — міська лікарня фактично позбулася всіх офтальмологів

Кременчуцькі дитячі лікарні залишились без лікарів офтальмологів, вихід є, але доведеться платити та звертатись до приватних клінік, де цих лікарів достатньо, за прийом доведеться сплатити, що найменше 300 гривень, що можливо було зробити в лікарні до цього часу – безкоштовно. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на UkrPress.info.

Середа — Начальник управління охорони здоров’я міста

Міський голова Малецкий та команда “вищих сил” міста Кременчука мабуть трішки не розуміють серйозність та патовість ситуації, але лікарів офтальмологів у місті більше не має, офтальмологічне відділення без лікарів відповідної кваліфікації працювати не буде, директор дитячої лікарні Лариса Носенко розводить руками – рахує збитки.

Носенко

Мешканцям міста Кременчука, що на Полтавщині пропонують звертатись до приватних клінік, або ж взагалі їхати до області, в м. Полтава, єдиний офтальмолог, що був в місті звільнився, як нам стало відомо від працівників лікарні, що лікар, котрий працював у відділенні мікрорайону молодіжний конфліктував з директором даної лікарні, та на місті брав кошти за прийом, а з “вищими” не ділився, що й можливо стало причиною звільнення “за сімейними обставинами”, але то не перевірена інформація, але таке припущення має право на життя.

Міський голова — Малецкий

 

Керівництво галузі медицини міста Кременчука про дану подію знає, але шукати виходу з ситуації мабуть доведеться чекати довго.

Регіональний кореспондент Інформагентства УкрПрес-Інфо в Кременчуці Артем Марченко