Запрошуємо Вас прийняти участь 16-17 березня 2019 року у Школі неврологів

Запрошуємо Вас прийняти участь 16-17 березня 2019 року у Школі неврологів

Запрошуємо Вас прийняти участь 16-17 березня 2019 року у Школі неврологів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог Голови Всеукраїнської асоціації по неврології та рефлексотерапії, доктора мед. наук, професора, завідувача кафедри неврології та рефлексотерапії Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика Наталії Свиридової.

Шановні колеги, лікарі! Запрошуємо Вас прийняти участь 16-17 березня 2019 року у Школі неврологів, що проводиться за ініціативи громадської організації «Всеукраїнська асоціація по неврології та рефлексотерапії» на чолі з д.мед.н., професором, завідувачем кафедри неврології і рефлексотерапії Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л.Шупика, голови ГО «Всеукраїнська асоціація по неврології та рефлексотерапії» – Свиридовою Наталією Костянтинівною та при підтримці кафедри неврології і рефлексотерапії Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л.Шупика.

Школа неврологів – це новий формат навчання в Україні не тільки для лікарів-неврологів, а й для сімейних лікарів, терапевтів, кардіологів, ендокринологів, травматологів та фізіотерапевтів, які прагнуть розширити свої знання з проблем діагностики та лікування неврологічних хвороб та отримати найновіші дані не тільки від провідних спеціалістів України, а і топових науковців ближнього і дальнього зарубіжжя (США, Канада, Сполучене Королівство).

Під егідою «Всеукраїнської асоціації по неврології та рефлексотерапії» 16 та 17 березня 2019 року на «Школу неврологів» запрошено спікерів із Сербії, Сполученого Королівства, Канади.

Слухачі матимуть змогу отримати унікальну інформацію при проведенні майстер-класу професора неврології, голови відділення медичної генетики та провідного дослідника неврологічного дослідницького центру університету Альберти (Едмонтон, Канада), Оксани Суховерської, що спеціалізується на хворобі Паркінсона, нейродегенеративних та спадкових захворюваннях. Одне з останніх наукових досліджень, що проводить Оксана Суховерська спрямоване на вивчення можливих шляхів сповільнення прогресування хвороби Гантінгтона.

Крім того, організатори приготували для учасників Школи неврологів особливий майстер-клас від Carlo Canepa-Reggio – MSc, FRSM, MRCP, доктора медичних наук, професора Універсистетської лікарні Джеймса Пейджа, консультанта відділення реабілітації (Норфлок, Сполучене Королівство – «Хвороба мотонейронів», що є провідним спеціалістом з хвороб мотонейронів.

Учасники Школи неврологів матимуть змогу прийняти участь у неврологічному Grand Round з розбором цікавих клінічних випадків, де будуть представлені відео з неврологічним оглядом, розбором клінічних ознак та розглядом анамнезу пацієнтів з різноманітними руховими розладами, спадковими, нейродегенеративними захворюваннями. Такі неврологічні Grand Round створені для тренування клінічного мислення лікарів і обміну досвіду у діагностиці та лікування різних нервових хвороб.

Школа неврологів проходитиме 16-17 березня, у м. Вінниця, готель «Оптима Винница», вул.Київська, 50-А, Великий Конференц-хол (конт.тел: +38(050)2020858)

Також, якщо Ви хочете отримати консультацію від провідного спеціаліста, д.мед.н., професора, завідувача кафедри неврології і рефлексотерапії – Свиридової Наталії Костянтинівни, звертайтеся за адресою: м. Київ, вул. Багговутівська 1, неврологічний корпус №5, 2 поверх. Запис на консультацію та детальна інформація за конт.тел: +38(050)2020858.