Запрошую вас бути співавторами та співзасновниками українського успіху
http://www.president.gov.ua/storage/j-image-storage/08/23/06/a0aa3383656aa0df8035010309659582_1528127419_extra_large.jpeg

Запрошую вас бути співавторами та співзасновниками українського успіху

Запрошую вас бути співавторами та співзасновниками українського успіху – Президент на зустрічі з представниками іспанського бізнесу. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Офіційне інтернет-представництво Президента України Петра Порошенка.

Президент Петро Порошенко під час офіційного візиту до Іспанії зустрівся з представниками іспанського бізнесу.

Глава держави проінформував про реформи, які проводить Україна для створення комфортних умов для інвесторів і бізнесу. Зокрема, Глава держави відзначив стабілізацію макроекономічної ситуації та відновлення економічного зростання, стабілізацію банківського та фінансового сектора, проведення судової реформи та реформи енергетичного сектора, проведення децентралізації та дерегуляції, розбудову інфраструктури, створення прозорих умов для приватизації.

«Україна – правильне місце і час для інвестування. Ми дуже зацікавлені у зростанні інвестицій», – наголосив Глава держави.

«Запрошую вас бути співавторами та співзасновниками українського успіху. Впевнений, що це гарна справа», – додав Президент.

Глава держави також розповів про результати переговорів з іспанським Прем’єр-міністром. «Важливо і символічно, що перша зустріч нового Прем’єр-міністра була з української делегацією. Це хороший знак, і дуже вдячний за це», – зауважив Президент.