Збірна України з біатлону презентувала нову форму
https://www.biathlon.com.ua/uploads/2018/79150.jpg

Збірна України з біатлону презентувала нову форму

13 липня, на урочистій церемонії в Національному олімпійському комітеті України був підписаний спонсорський контракт між Федерацією біатлону України та компаніями «Peak Sport» і «Craft», а також представлена форма національної збірної команди з біатлону. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на biathlon.com.ua.

Компанія «Peak Sport» буде постачати тренувальну, а також повсякденну і урочисту екіпіровку, «Craft», в свою чергу, пошиє спортсменам збірної України гоночні костюми. Контракт компаній «Peak Sport» і «Craft» та Федерації біатлону України розрахований до 2022 року. Завдяки цьому 60 спортсменів національних команд будуть безкоштовно забезпечені повним комплектом екіпіровки для участі в зимових і літніх змаганнях.

Генеральний директор компанії «Peak Sport» Цзінь’нань Сюй сподівається, що з їх екіпіровкою спортсмени збірної України будуть показувати високі результати на змаганнях найвищих рангів. У свою чергу, комерційний директор компанії «Craft» Костянтин Нікітьонок зазначив, що екіпіровку його компанії використовують багато відомих спортсменів, зокрема лідер світового біатлону Кайса Макаряйнен.

Дизайн форми для збірної України базується на використанні національної кольорової палітри. У костюмах домінує темно-блакитний колір з яскравими акцентами – жовтими стрічками, що символізують лижню і шлях українських біатлоністів, який приведе їх до перемоги.

Кожен член команди отримає близько 16 найменувань спортивної щоденної і тренувальної екіпіровки на зимовий і літній період. Першими “моделями” серед біатлоністів стали спортсмени національної команди Ірина Варвинець, Дмитро Підручний та Артем Тищенко.