Зустріч із громадським діячем Святославом Шереметом

Зустріч із громадським діячем Святославом Шереметом

2 червня 2021р. організував для студентів Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Т. Шевченка зустріч із відомим українським громадським діячем, ЛГБТ+ – активістом Святославом Павловичем Шереметом. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог Президента Молодіжного центру міжнародної діяльності ПУГП (UA) Богдана Мироненка.

Зустріч пройшла в рамках роботи Державно-правового товариства на чолі з завідувачем кафедри європейського та порівняльного права Інституту професором Іваном Григоровичем Біласом.

П. Святослав розповів студентам про юридичні виклики, з якими зіштовхуються представники ЛГБТ+ – спільноти в Україні та пропоновані способи їх подолання. Крім того, він акцентував увагу на руйнівних наслідках упередженості для верховенства права та стану економіки України. 

Символічно, що розмова зі Святославом Павловичем відбулася на початку Місяця Гідності, коли в суспільно-політичних колах світу особливо часто порушуються питання щодо викликів, котрі постають перед ЛГБТ+ – особами та захисту їхніх прав та свобод. 

Вдячний п. Святославу за інтерес до діяльності студентства і за цікаві півтори години надзвичайно цікавого діалогу, а ГО “Гей-форум України”, очільником якої він є, – за інформаційну підтримку на офіційних ресурсах!