Зустріч з делегацією Міністерства освіти, науки, досліджень і спорту Словацької Республіки (фото)
фото з Facebook

Зустріч з делегацією Міністерства освіти, науки, досліджень і спорту Словацької Республіки (фото)

В МОН провели зустріч з делегацією Міністерства освіти, науки, досліджень і спорту Словацької Республіки. Про це повідомляє Upmp.news  з посиланням на сторінку у фейсбуці Заступника міністра – керівника апарату Міністерства освіти і науки України Романа Греби.

Сьогодні в МОН провели зустріч з делегацією Міністерства освіти, науки, досліджень і спорту Словацької Республіки на чолі з Державним секретарем пані Ольгою Нахтманновою, Генеральним директором Департаменту міжнародного співробітництва та європейських справ паном Мареком Мошкою, директором Управління гімназій та мовних шкіл паном Ігорем Галлусом, Надзвичайним і Повноважним Послом Словацької Республіки в Україні паном Юраєм Сівачком та радником Посольства Словацької Республіки в Україні паном Браніславом Галлою.
Обговорили питання щодо імплементації рекомендацій Венеціанської комісії, проекту мовної статті ЗУ «Про загальну середню освіту» та питання проведення МОН консультацій із громадськими об’єднаннями нацменшин у зв’зку з прийняттям ЗУ «Про освіту».
Зустріч пройшла продуктивно, сподіваюсь на таку ж подальшу співпрацю з гарними результатами!