4500 тис. фунтів заплатила українка за фальшиві документи. Тепер має штраф і три роки депортації

4500 тис. фунтів заплатила українка за фальшиві документи. Тепер має штраф і три роки депортації

На летовищі у Кракові офіцери прикордонної служби затримали жінку, яка намагалася вилетіти до Лондона за фальшивими документами. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

На летовищі у Кракові офіцери прикордонної служби затримали жінку, яка намагалася вилетіти до Лондона за фальшивими документами, – повідомляє сайт karpacki.strazgraniczna.pl.

Під час паспортного контролю жінка показала румунський біометричний паспорт та румунське посвідчення особи. Під час перевірки документів виявилося, що сторінка персоналізації як паспорта, так і посвідчення особи була змінена. Крім того, паспорт Румунії числився в базі даних Інтерполу як документ, втрачений власником.

Як з’ясувалося під час дізнання, жінка — громадянка України, перебуває у Великобританії з 2017 року. Вона знала, що термін її візи на проживання в Англії закінчився, тож вирішила придбати фальшиві документи. Ця транзакція коштувала їй близько 4500 фунтів стерлінгів. Громадянка України зізналася у використанні підроблених документів.

За правопорушення вона була покарана штрафом у 800 злотих, депортована, із трирічною забороною на в’їзд на територію країн Шенгену.