Мешканці окупованого Криму передають важливу інформацію ЗСУ
Ілюстративне фото pxhere.com, CC0 Public Domain

Мешканці окупованого Криму передають важливу інформацію ЗСУ

Дмитро Марченко, начальник Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ повідомляє, що у Криму є люди, які не хочуть, щоб там був «рускій мір». Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

У тимчасово окупованому Криму є люди, які надають важливу інформацію Збройним силам України.

Про це заявив Дмитро Марченко, начальник Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ, який опікується загоном безпілотних літальних апаратів.

«І в Криму є люди, які не хочуть, щоб там був “рускій мір”. Зрозуміло, що це ті, хто вимушено залишаються там, доглядаючи своїх батьків чи домівки. Вони теж допомагають, передаючи важливу нам інформацію», — поінформував Марченко.

За його словами, цінну інформацію надають також мешканці окупованої Херсонщини.

«Херсонці довели не лише нашій країні, а й усьому світу, що вони не бажають бути з росією. Саме вони надають цінну інформацію, яка допомагає нам вражати ворога точково та своєчасно», — додав він. 

Як повідомила пресслужба ГУР, у ніч з 31 січня на 1 лютого 2024 року воїни спецпідрозділу Group 13 Головного управління розвідки Міноборони України знищили ракетний катер «Івановець» Чорноморського флоту росії.

IAR/Еспресо/І.Т.