Присяга уряду Дональда Туска відбудеться 13 грудня
Дональд Туск і політики Громадянської коаліції PAP/Paweł Supernak

Присяга уряду Дональда Туска відбудеться 13 грудня

Сейм у понеділок, 11 грудня, у межах так званого другого конституційного кроку обрав голову Громадянської платформи Дональда Туска на пост прем’єра. Раніше депутати не висловили вотум довіри уряду прем’єра Матеуша Моравєцького. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Приведення до присяги уряду Дональда Туска відбудеться в середу, 13 грудня, о 9:00 у Президентському палаці. Про це повідомила у понеділок, 11 грудня, керівниця Канцелярії Президента Ґражина Іґначак-Бандич.

«На запрошення президента Анджея Дуди, після голосування у Сеймі, відбулася зустріч з прем’єром Дональдом Туском. Було домовлено, що після отримання вотуму довіри, приведення до присяги нового уряду відбудеться у середу, 13 грудня, о 9 годині у Президентському палаці», — написала на платформі Х очільниця Канцелярії Президента.

Сейм у понеділок, 11 грудня, в межах так званого другого конституційного кроку обрав голову Громадянської платформи Дональда Туска на пост прем’єра. Раніше депутати на висловили вотум довіри уряду прем’єра Матеуша Моравєцького. 

PAP/М.К.