Мистецький проект "Митці для Перемоги. Квітуча Україна"

Мистецький проект “Митці для Перемоги. Квітуча Україна”

У Києві, 23 травня 2024 відбудеться відкриття виставки в музеї “Золоті Ворота” з метою збору коштів для ЗСУ.

У ці складні часи, коли наша земля потерпає від війни, український народ об’єднується заради перемоги та миру. Проект “Квітуча Україна: Мистецька виставка арт-об’єктів” має на меті збір коштів для підтримки Збройних Сил України, трансформуючи колишні снаряди у твори мистецтва, що символізують відродження та надію.

У рамках “Квітучої України” талановиті українські митці, студенти та діти з художніх шкіл створять унікальні арт-об’єкти з використанням колишніх снарядів. Виставка відбудеться в музеї “Золоті Ворота” у Києві, присвячена Дню Києва. Кожна гільза, як окремий арт-об’єкт, має свою місію – зробити збір на конкретну бригаду чи батальйон. Арт-об’єкти, виконані в традиційних мотивах з образами квітів, птахів та іншими символами весняного відродження, відображають українську культуру та створюють емоційний зв’язок з глядачем.

Терміни:

23 травня: Відкриття виставки о 17:00 в музеї “Золоті Ворота”
8 червня: Благодійний аукціон

Організатори проекту:
ГО “Територія жінок міста Києва»
ГО «Андріївський узвіз»

Партнери проекту:
Музей І. Кавалерідзе
Об’єднання митців “Андріївський узвіз 34 в”
Фонд Андрія Сіромахи

Медіа-партнер: Україно-польська медіаплатформа.

Серед учасників проекту – народна художниця України Наталка Ніколайчук, заслужений художник України Олександр Охапкин, члени НСХУ Олена Жеребецька, Олена Онуфрів, Дмитро Коваль та інші.

Запрошення для ЗМІ:
Запрошуємо представників ЗМІ долучитися до висвітлення цієї унікальної мистецької виставки, яка відбудеться 23 травня о 17:00 в музеї “Золоті Ворота”. Ваше висвітлення допоможе привернути увагу до важливості підтримки наших військових та об’єднання нації через мистецтво.

Для додаткової інформації та акредитації звертайтеся
096-662-97-78 Мартин Наталя, голова оргкомітету

Мистецтво здатне об’єднувати людей та надихати на боротьбу за світле майбутнє навіть у найтяжчі часи.