Барком-Кажани програв лідеру польської Плюс Ліги

Барком-Кажани програв лідеру польської Плюс Ліги

Українська команда поступилася волейболістам «Ястшембски Вегель» з рахунком 0:3. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Sport.

Сьогодні у польському місті Велюнь відбувся поєдинок 7 туру чемпіонату Польщі з волейболу, в якому львівський «Барком-Кажани» приймав переможця Плюс Ліги минулого сезону та лідера цьогорічного турніру відомий клуб «Ястшембски Вегель». Ще до стартового свистка шанси підопічних Угіса Крастіньша на успіх були зовсім невеликі, тим більше, що поляки у 6 попередніх матчах ще не втратили жодного очка.

Несподіванки не сталося. Усі три партії пройшли за відчутної переваги гостей та завершилися на користь команди з Ястшембе-Здруй – 25:18, 25:15 та 25:19.

У цьому матчі український клуб виступав у такому складі: Денніс Петровс (не набрав жодного очка), Лучано Палонськи (7), Владислав Щуров (6), Василь Тупчій (11), Ілля Ковальов (4), Мойзе Гуйє (2), Дмитро Канаєв (ліберо) – стартовий. На заміну виходили Олег Шевченко (1), Олексій Головень (0), Віталій Кучер (0), Богдан Мазенко (1), Крістерс Дардзанс (3).

Чемпіонат Польщі з волейболу. Плюс Ліга
7 тур. 19 листопада. Велюнь (Польща)
«Барком-Кажани» (Львів, Україна) – «Ястшембски Вегель» (Ястшембе-Здруй, Польща)

0:3 (18:25, 15:25, 19:25)

У львів’ян залишилося 5 очок після 7 матчів та 13 місце у турнірній таблиці Плюс Ліги. У наступному 8-му турі 25 листопада волейболісти «Баркома-Кажани» зіграють на виїзді зі ще одним провідним клубом Польщі, триразовим переможцем трьох останніх фіналів європейської Ліги чемпіонів «Заксою» із міста Кендзежин-Козле.