На українсько-польському кордоні продовжується ускладнення руху вантажних транспортних засобів (відео)

На українсько-польському кордоні продовжується ускладнення руху вантажних транспортних засобів (відео)

Нагадаємо, з 6 листопада учасники акції на території Польщі перекривають рух вантажівкам на трьох напрямках. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ДПСУ.

Зокрема станом на 12:00 сьогодні у «Краківці» на в’їзд в Україну вже утворилася черга з 510 вантажівок – польські прикордонники пропускають орієнтовно 1-2 автівки на годину. На виїзд з України у цьому пункті пропуску накопичення автотранспорту наразі не фіксується.

У «Рава-Руській» ситуація дещо інша, адже тут у двох напрямках ускладнено рух вантажівок – як на в’їзд, так і на виїзд. Наразі у цьому пункті пропуску спостерігається накопичення у кількості 410 вантажівок як на в’їзд, так і на виїзд. Польська сторона пропускає максимум 2 вантажівки на годину.

Так само у пункті пропуску «Ягодин» рух вантажівок ускладнено як на в’їзд, так і на виїзд, наразі тут черга з 810 вантажівок.

Варто додати, що виїзд у напрямку Польщі здійснюється виключно по електронній черзі.

Стосовно переміщення гуманітарної допомоги, палива, небезпечних та швидкопсувних вантажів на в’їзд в Україну – ускладнень не має, також така категорія як легкові автівки, автобуси в обох напрямках в цих пунктах пропуску перетинають державний кордон у звичайному режимі.

Коментує прессекретарка Львівського прикордонного загону Олександра Кучковська