Вчора написала пост про те, що ми зарано почали розслаблятися, що треба поменше насолоджуватись життям і побільше працювати, бо ми ще не перемогли у війні

Вчора написала пост про те, що ми зарано почали розслаблятися, що треба поменше насолоджуватись життям і побільше працювати, бо ми ще не перемогли у війні

Вчора написала пост про те, що ми зарано почали розслаблятися, що треба поменше насолоджуватись життям і побільше працювати, бо ми ще не перемогли у війні. А люди в коментарях мені пишуть, що влада має почати з себе. На це нема що сказати. Люди абсолютно праві. Все починається з влади. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на блог Віце-прем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

Кожен, хто зараз при владі (а також члени їх сімей), має усвідомлювати, що на нас дивляться мільйони людей в Україні та за її межами. Їм цікаво, чим ми, власне, займаємось під час війни. І якщо вони бачать, що люди при владі займаються якимось пустими дурницями, чварами, а ще і насолоджуються життям напоказ, постає питання: а як, власне, ми зібрались перемогти у цій війні? Бо дехто, напевно, зібрався дочекатись перемоги за спиною у Президента, бійців на передовій та волонтерів – безтурботно займатись фігнею та кайфувати, а потім прийти на святкування перемоги й навіть попросити собі якісь нагороди. Так не буде. Люди не дадуть, ветерани не дадуть, Президент не дасть.

Тому, всі люди при владі та члени їх сімей мають привести свій стиль життя у відповідність з воєнним часом. Бо так правильно!