"Ракув" знову обіграв "Флору" і вийшов до наступного раунду кваліфікації Ліги чемпіонів: Кочергін цього разу не забив

“Ракув” знову обіграв “Флору” і вийшов до наступного раунду кваліфікації Ліги чемпіонів: Кочергін цього разу не забив

У вівторок, 18 липня, пройшов поєдинок у відповідь першого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому естонська Флора приймала польський Ракув. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на dynamomania.

Перший матч у Польщі завершився мінімальною перемогою Ракува з рахунком 1:0. Єдиний м’яч у другому таймі забив український півзахисник Владислав Кочергін.

Сьогоднішній матч проти Флори українець розпочав на лаві запасних. Перший тайм завершився без забитих м’ячів.

Усі основні події поєдинку відбулися у другій половині зустрічі. На 47-й хвилині гості відкрили рахунок завдяки влучному удару Зволіньські. За дванадцять хвилин Зволінський оформив дубль.

На 68-й хвилині на поле вийшов український хавбек Кочергін, а наприкінці матчу Ракув забив третій м’яч у ворота Флори – 3:0. Відзначився Папаніколау.

Таким чином, команда українця вийшла у другий раунд відбору Ліги чемпіонів, де зіграє з переможцем пари Лінкольн Ред Імпс – Карабах. У першому матчі азербайджанці перемогли на виїзді з рахунком 2:1. Гра у відповідь відбудеться завтра.

Переможці вийдуть до третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, які програли потраплять до третього відбіркового раунду Ліги Європи.

Поєдинки відбудуться 25/26 липня та 1/2 серпня.