Pосіяни штурмують Авдіївку та Бахмут, також атакують з безпілотників
Ілюстраційне фото pxhere.com, CC0 Public Domain

Pосіяни штурмують Авдіївку та Бахмут, також атакують з безпілотників

На північному фланзі Авдіївки росіяни за останні дні змістили свої позиції на кілька сотень метрів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

За даними американського Інституту вивчення війни, на північному фланзі Авдіївки росіяни за останні дні змістили свої позиції на кілька сотень метрів. Штурмують дуже інтенсивно, як і в околицях Бахмута.

Там, як зазначив в ефірі українського телебачення Володимир Назаренко з батальйону «Свобода», який воює під Бахмутом, росіяни користуються своєю кількісною перевагою. 

За його словами, у росіян багато піхоти, вони зазнають втрат, але також користуються перевагою в кількості боєприпасів і гармат.

Володимир Назаренко зазначив, що активність росіян поблизу Бахмута залишається дуже високою. «Так було і вчора ввечері, і вчора, і позавчора, і тиждень тому», — підкреслив український військовий.

У ніч з неділі, 3 грудня, на понеділок, 4 грудня, на територію України залетіли 23 російські безпілотники Shahed. Об’єктами атак були об’єкти, серед іншого, у Київській області, а також у Закарпатській. 

Українська ППО знищила 18 безпілотників.

IAR/І.Т.