Дослідження потенціалу підприємництва серед жінок з України триває

Дослідження потенціалу підприємництва серед жінок з України триває

Серед українок, що проживають в Польщі та мають бажання розпочати власну справу, проводиться опитування з метою вивчення потенціалу жіночого підприємництва та основних бар’єрів на їх шляху. Про це повідомляє Upmp.news.

Вже понад 100 учасниць поділилися своїм досвідом. Цікаво відмітити, що більше половини з них не мали підприємницького досвіду раніше в Україні та наразі вивчають можливості, які доступні для них в Польщі. Вік учасниць опитування від 19 до 56 років. А найбільше наших жінок цікавить особливості податкової системи та юридичні відмінності про оформленні компанії.

Опитування проводиться в рамках програми The Way to Business, яка спрямована на інформаційну підтримку жінок з України, що вимушено знаходяться в Польщі через війну в Україні.

Мета програми – поширення інформації та консультаційна підтримка тих українок, що мають на меті відкриття власної справи для покращення свого фінансового стану та соціального рівня. До програми залучені 10 тренерів з 5 різних громадських організацій, таких як Польсько-українська господарча палата, Diia.Business Warsaw, бізнес-спільнота Board у Варшаві, Фундація “Empowerment” та Ukrainka w Polsce.

Тренери Програми готові надати цінну інформацію про можливості для ведення бізнесу в Польщі. Від навігації в процесі реєстрації бізнесу до розробки ефективної маркетингової стратегії, наша команда гарантує індивідуальну допомогу в розумінні тонкощів польської бізнес-культури та виборі правильного підприємства для досягнення успіху.

Більше про саму програму та тренерів можна дізнатися на сайті http://surl.li/kxocw

Пройти опитування – Microsoft Forms

Проект реалізується MFC (соціальна фінансова мережа, яка сприяє інклюзивності, рівності та відповідальному наданню послуг. МФЦ об’єднує понад 100 організацій у 36 країнах Європи та Центральної Азії) за підтримки JP Morgan Chase & Co (провідна фінансова компанія, що базується у Сполучених Штатах Америки (США) та здійснює свою діяльність по всьому світу).