Через протест польських перевізників на оформлення в Гребенному водії очікують 4 дні
Ілюстративне фото CC0 Domena publiczna https://pxhere.com/pl/photo/1044788

Через протест польських перевізників на оформлення в Гребенному водії очікують 4 дні

Польські перевізники, які протестують на кордоні, в основному вимагають розв’язання проблем з українською системою електронної черги. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Майже 4 дні водії очікують на оформлення на польсько-українському прикордонному переході в Гребенному. На кордоні триває акція протесту польських перевізників. У бік України пропускають три-чотири вантажівки на годину.

«Довжина черги з буферними зонами становить близько 12 кілометрів», — розповіла Малґожата Павловська з районного відділу поліції в місті Томашів-Любельський.

«В черзі очікує 400 вантажівок, час очікування на перетин кордону в бік України — близько 90 годин», — додала вона.

Ева Чиж з Холмського міського відділу поліції розповіла, що у Дорогуську, де також проходить акція протесту, час очікування на дозвіл становить менш ніж два дні.

«Черга вантажівок становить 4 кілометри, в черзі близько 160 вантажівок, час очікування – близько 40 годин. Щодо поведінки протестувальників — ніч була спокійною», — заявила Ева Чиж.

Польські перевізники, які протестують на кордоні, в основному вимагають розв’язання проблем з українською системою електронної черги.

IAR/А.Л.