Вибухи по Україні: росія здійснила чергову масовану атаку ракетами й дронами
Ілюстраційне фото Будинок у Харкові (вулиця Бучми, 40-А) після обстрілу 26 лютого 2022 рокуАвтор: Kharkivian (Сергій Петров)If you have any questions please contact with me. Other photos see here.Якщо у Вас є якісь запитання будь ласка зв’яжіться зі мною. Інші фотографії Ви можете переглянути тут Зазначення авторства (вимагається ліцензією) Photo: Kharkivian (Serhii Petrov). From Wikimedia Commons. License CC BY-SA 4.0.Фото: Kharkivia

Вибухи по Україні: росія здійснила чергову масовану атаку ракетами й дронами

Росіяни завдали масованого ракетного удару по території багатьох українських областей. По всій країні було оголошено повітряну тривогу. Є руйнування та постраждалі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Росіяни завдали масованого ракетного удару по території багатьох українських областей. По всій країні було оголошено повітряну тривогу.

Під атакою перебували Миколаїв, Покровськ, Київ, Харків, населенні пункти Львівської, Дніпропетровської, Миколаївської областей.

Є інформація про руйнування цивільних об’єктів і перші жертви.

Росіяни використовували, крилаті, балістичні, керовані та надзвукові ракети, а також дрони.

На цей час відомо про шістьох постраждалих у Києві в Дніпровському та Голосіївському районах. Швидше за все, уламки ракети влучили в багатоповерховий будинок. Також пошкоджень зазнали дві високовольтні лінії передач. У деяких районах Києва немає світла й води.

У Миколаєві внаслідок ракетного удару є поранені, пошкоджені житлові будинки, — повідомив мер міста Олександр Сенкевич.

Вибухи пролунали також у Харкові, Черкаській, Львівській та Івано-Франківській областях.

Інформація доповнюється та уточнюється.

IAR/https://web.telegram.org/k/#@Bratchuk_Sergey/С.Ч.