“Вступаю до вишу”. У Варшаві проводять інформаційні зустрічі з українськими абітурієнтами

“Вступаю до вишу”. У Варшаві проводять інформаційні зустрічі з українськими абітурієнтами

5 і 7 липня українські абітурієнти, які живуть у Польщі, зможуть зустрітися з представниками двох варшавських вишів: Варшавської політехніки та Варшавського університету. Ідея проведення циклу інформаційних зустрічей із вступниками з України під загальною назвою «Idę na studia»/ «Вступаю до вишу» належить відділу організації освітніх і розважальних заходів для дітей та молоді Українського Дому у Варшаві. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Наш Вибір”.

Варшавська політехніка

5 липня з 13:00 до 15:00 за адресою площа Політехніки, 1 / plac Politechniki 1 відбудеться інформаційна зустріч для абітурієнтів «Як вступити до Варшавської Політехніки?».

Організатори запрошують молодь (не батьків). Зустріч відбудеться безплатно за попередньою реєстрацією.

Під час зустрічі абітурієнти зможуть дізнатися про правила вступу для українців, доступні напрямки навчання та необхідні кроки для вступу до цього університету від Зеновії Шітс, працівниці Бюро іноземних студентів і Центру Міжнародної співпраці.

Нагадаємо, Варшавська політехніка посідає 1 місце в Польщі серед технічних університетів та 1 місце в Польщі за відгуками працедавців згідно з рейтингом «Perspektywy». Більше про те, які польські університети у Польщі визнано найкращими – за посиланням.

Варшавський Університет

7 липня з 15:00 до 17:00 за адресою вул. Краковськє Пшедмєстє 26/28 / Krakowskie Przedmieście 26/28 відбудеться інформаційна зустріч для абітурієнтів «Навчання у Варшавському Університеті».

Організатори запрошують молодь (не батьків). На зустрічі будуть присутні студенти Варшавського університету, а також представники фірми Eurostudent  –  освітньої компанії, яка надає консультації щодо вступу до вишів. Зустріч відбудеться безплатно за попередньою реєстрацією. 

Організатори обіцяють, під час зустрічі абітурієнти дізнаються про доступні напрями навчання та необхідні кроки для вступу до цього університету. Також у присутніх буде можливість поспілкуватися зі студентами та дізнатися про досвід навчання у Варшавському університеті.

Нагадаємо, Варшавський університет посідає перше місце серед вищих навчальних закладів Польщі, згідно з рейтингом «Perspektywy». Цьогоріч першу сходинку виш розділив із Краківським Ягеллонським університетом. Більше про те, які польські університети у Польщі визнано найкращими – за посиланням.

О. Л.