У Варшаві розпочалася міжнародна конференція, присвячена розвитку економічної ситуації в Україні
Варшава, Замкова площа, ілюстраційне фото pxhere.com/CC0 Public Domain

У Варшаві розпочалася міжнародна конференція, присвячена розвитку економічної ситуації в Україні

Тематика конференції — перспективи розвитку економічної ситуації в Україні та її впливу на світову економіку. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Прем’єр Польщі Матеуш Моравєцький бере участь у міжнародній конференції «Europe-Poland-Ukraine. Rebuild Together 2023», що відбувається у четвер, 20 липня, у варшавському готелі «Hilton». У ній також бере участь український прем’єр Денис Шмигаль. 

Тематика конференції — перспективи розвитку економічної ситуації в Україні та її впливу на світову економіку. 

Під час цьогорічної конференції «Europe-Poland-Ukraine. Rebuild Together 2023» учасники обговорюватимуть ситуацію в Україні за понад рік повномасштабної війни. Також буде представлено стан польсько-української співпраці на рівні адміністрацій, а також бізнес-контактів та стан потреб української сторони. 

У конференції беруть участь представники урядів, міністерств і парламентів Польщі та України, експерти, а також представники фірм із галузей, що зацікавлені співпрацею. Це, серед іншого, енергетика, транспорт, логістика та IT-сектор. Також буде порушено фінансовий аспект майбутньої відбудови України, а також підтримки польсько-української співпраці.

IAR/zpp.net.pl/М.К.