Віцеміністр оборони: росія не припинить воєнних дій, поки не підкорить Україну
Київ під час російських ракетних обстрілів PAP/Vladyslav Musiienko

Віцеміністр оборони: росія не припинить воєнних дій, поки не підкорить Україну

Віцеміністр національної оборони Польщі Станіслав Взьонтек позитивно оцінив слова міністра закордонних справ Радослава Сікорського, який наголосив, що на напад росії на Україну слід відповісти мовою, яку зрозуміє країна-агресор. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Віцеміністр національної оборони Польщі Станіслав Взьонтек заявив, що росія не припинить воєнних дій, поки не підкорить Україну. В ефірі Третього каналу Польського радіо політик позитивно оцінив слова міністра закордонних справ Радослава Сікорського, який наголосив, що на напад на Україну слід відповісти мовою, яку зрозуміє росія:

«Без сумніву, росія рахується тільки з сильними й тільки з тими, хто може вміло відповісти. Росія діє дуже агресивно і навіть неадекватно, однозначно неадекватно. Так що міністр Сікорський має рацію, треба показувати одностайність, і що для нас найважливіше — це одностайність дій усіх союзницьких військ і всього Європейського Союзу».

Міністр закордонних справ Радослав Сікорський написав на платформі Х, що мовою, яку росія зрозуміє, стане накладання на неї чергових санкцій.  

«Щоб Росія не могла виробляти зброю з контрабандних компонентів», — аргументував очільник польської дипломатії.

Радослав Сікорський додав, що важливо також передати Україні зброю великого радіуса дії, що таким чином дозволить ліквідувати пускові установки і командні пункти.

IAR/Д.Н.