Пошкодження кримського мосту ― суттєвий удар по росії, ― Вадим Скібіцький

Пошкодження кримського мосту ― суттєвий удар по росії, ― Вадим Скібіцький

Так званий кримський міст ― дуже важливий об’єкт для московії, а його пошкодження означає болючий удар по ворогу. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ГУР МОУ.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в інтерв’ю “Ми ― Україна”.

Він нагадав, що будівництво незаконної споруди через Керченську протоку росія розпочала після провалу так званого плану “новоросія”, який передбачав створення сухопутного коридору з території рф до півострова у перші роки російсько-української війни.

“[Кримський міст] ― це стратегічний об’єкт, який забезпечував російське угруповання військ спочатку в Криму, а сьогодні забезпечує все південне угруповання військ, яке перебуває і на півострові, і на наших тимчасово окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей”, ― пояснив Вадим Скібіцький.

Нещодавнє ураження кримського мосту Вадим Скібіцький назвав “суттєвим ударом по росії”, оскільки це порушує лінії постачання російських окупаційних військ.

“Міст ― це складна споруда, але можливість наносити [по ньому] удари та перешкоджати, насамперед, логістичному воєнному забезпеченню російських військ на нашій території є”, ― зазначив представник ГУР МО України.