Інноваційна система безперебійного живлення та автономного освітлення забезпечує навчання дітей з порушеннями зору

Інноваційна система безперебійного живлення та автономного освітлення забезпечує навчання дітей з порушеннями зору

Сьогодні в дошкільному закладі компенсуючого типу №381 для дітей з порушеннями зору, відбулася вражаюча презентація інноваційної системи безперебійного живлення та автономного освітлення. Ця революційна технологія забезпечує нормальний розвиток та навчання маленьких дошкільників з вадами зору, сприяючи їх адаптації у житті.

Дошкільний навчальний заклад № 381 є особливим місцем, де навчаються діти від 2-х до 7-и років із зоровими порушеннями. Одним з головних завдань закладу є формування у малюків компенсаторних способів пізнавальної, ігрової та трудової діяльності, що допомагає їм успішно продовжувати навчання в масових школах та легко адаптуватися в житті.

Презентована система безперебійного живлення та автономного освітлення є першою свого роду, встановленою в укритті закладу освіти. Це стало можливим завдяки ініціативі депутата Київської міської ради Тараса Криворучка, сприянню управління будівництва та управління освіти Дніпровського району, яке очолює Наталія Іваніна.

Проект передбачає встановлення таких систем у 13 закладах освіти району до кінця 2023 року, що сприятиме покращенню навчального процесу та забезпечить стабільну роботу навчальних закладів під час тимчасових відключень електроенергії.

Спеціалісти детально розповіли про роботу та унікальні функції системи під час презентації, на якій особисто були присутні начальник управління освіти Наталія Іваніна та депутат Київради Тарас Криворучко. Обидва представники високо оцінили перспективи та можливості нової технології.

Система безперебійного живлення має декілька ключових елементів, таких як акумуляторна батарея, мікропроцесор, мережевий фільтр, випрямний пристрій та зарядне обладнання. Ці пристрої гарантують надійне та безперебійне живлення всіх приміщень закладу, що є вкрай важливим для якісного навчання та комфорту дітей.

Не менш важливим аспектом роботи системи є її швидкий перехід у автономний режим за 20 секунд після відключення електроенергії, що гарантує неперервне освітлення та забезпечує безпеку маленьких вихованців.

Однією з найприємніших переваг системи є її практично безшумна робота з рівнем шуму до 30 дБ, що забезпечує сприятливі умови для навчання та розвитку дітей з порушеннями зору.

Встановлення інноваційної системи безперебійного живлення та автономного освітлення є оптимальним рішенням для забезпечення стабільного функціонування навчальних закладів у складних умовах. Враховуючи, що тимчасові відключення електроенергії можуть тривати від кількох годин до декількох діб, такі системи гарантують безперебійну освіту та комфорт для дітей з вадами зору.

Вказана ініціатива депутата Київської міської ради Тараса Криворучка та підтримка керівника управління освіти у Дніпровському районі Наталії Іваніни, спрямована на впровадження інноваційної системи, яка є втіленням справжньої турботи про майбутнє дітей не тільки з порушенням зору. Такий позитивний приклад впровадження новітніх технологій у навчальні заклади підтверджує пріоритетність розвитку освіти та інклюзії у суспільстві.

Результати презентації інноваційної системи безперебійного живлення та автономного освітлення стали джерелом натхнення, а також створили позитивні емоції та надії у педагогічного колективу та батьків дітей. Завдяки активній підтримці і впровадженню таких проектів, діти з порушеннями зору отримають рівні умови для розвитку та навчання, що сприятиме формуванню самостійних та успішних особистостей, готових до подолання будь-яких викликів життя.

Нова система безперебійного живлення та автономного освітлення, яка презентувалася у дошкільному закладі компенсуючого типу № 381, є надзвичайно важливим кроком у забезпеченні рівних можливостей навчання та розвитку для дітей з порушеннями зору. Громадська позиція та ініціатива депутата Київської міської ради Тараса Криворучка та начальника управління освіти Наталії Іванини, заслуговують на високу оцінку, а плановане встановлення 13 таких систем у закладах освіти району сприятиме подальшому розвитку освітньої сфери і підвищить рівень забезпечення дітей якісною та безпечною освітою.