Зеленський і Туск провели першу телефонну розмову

Зеленський і Туск провели першу телефонну розмову

Зеленський повідомив про це у своєму Twitter (X), зазначивши, що розмова відбулася під час його перебування у Норвегії. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Президент України Володимир Зеленський повідомив у соціальних мережах, що провів телефонну розмову з прем’єр-міністром Польщі Дональдом Туском.

Зеленський повідомив про це у своєму Twitter (X), зазначивши, що розмова відбулася під час його перебування у Норвегії.

Президент розповів, що привітав Туска з призначенням і «початком нової сторінки» у двосторонніх відносинах України та Польщі.  

«Напередодні засідання Європейської ради обговорили її майбутні рішення, що сприятимуть єдності всієї європейської спільноти. Почув слова щирої підтримки. Ми ще сильніші, коли ми разом – Україна та Польща. Переконаний, що з новим урядом Польщі пришвидшимо розв’язання всіх питань наших відносин на взаємовигідній основі», — розповів Володимир Зеленський.

Український президент також повідомив, що запросив Дональда Туска відвідати Україну. «Ми також скоординували графіки подальших контактів. Я запросив Дональда Туска відвідати нашу країну якнайшвидше», — написав Володимир Зеленський.

IAR/А.Л.