Збірна України розпочала збір у польському Гданську

Збірна України розпочала збір у польському Гданську

Гра з італійцями відбудеться 20 листопада. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на sport.

Гравці національної збірної України з футболу прибули у польський Гданськ, де готуватимуться до вирішального матчу відбору Євро-2024 проти збірної Італії.

Основна група збірників уже зібралася в столиці Поморського воєводства. У терміналі летовища Гданська на пасажирів ряшівського чартеру вже чекали наші «англійці» – Олександр Зінченко, Віталій Миколенко, Михайло Мудрик та Ілля Забарний, а також «бельгієць» Сергій Сидорчук. Буквально на 40 хвилин пізніше прибули лідери іспанської Ла Ліги – Артем Довбик та Віктор Циганков, за ними приїхали Анатолій Трубін, Руслан Маліновський та дебютант збірної Максим Таловєров. Поступово в готелі, де синьо-жовті облаштуються на цей тиждень, зібралися всі українські легіонери – трішки пізніше прибув Роман Яремчук.

Сьогодні у вечірньому тренуванні на стадіоні взяли участь дев’ять гравців, які провели свої поєдинки не пізніше суботи, а також Єгор Назарина, який не брав участі у вчорашньому матчі «Шахтаря». Після пробіжки та розминки хлопці попрацювали у квадраті, після чого вирушили до готелю допрацьовувати у фітнесі. До слова, решта збірників працювала сьогодні саме в тренажерному залі.

Завтра в збірної заплановано два тренування. Ранкове відбудеться на міській арені Гданська.

Збірна України 16 листопада проведе контрольний матч проти польської «Лехії» Гданськ. Матч відбору на Євро 2024 проти «Скуадри адзурри» відбудеться 20 листопада о 21:45.

Раніше півзахисник збірної України та лондонського «Арсенала» Олександр Зінченко поділився очікуваннями від матчу відбору до Євро-2024 проти національної команди Італії.