Конгрес відбудови України Common Future (21-22 вересня, Познань)

Конгрес відбудови України Common Future (21-22 вересня, Познань)

Важливо. Про відбудову і Спільний Простір для Бізнесу після війни… Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на блог Голови Правління БО «Благодійний фонд Польсько-Українського партнерства», голови Ради Польсько-Української Господарчої Палати Олега Дубіша.

Шановні Члени Палати, Колеги та Партнери!

Запрошуємо підприємців з України до безкоштовної участі у Конгресі відбудови України Common Future.

Захід відбудеться 21-22 вересня на території MTP (Międzynarodowe Targi Poznańskie) під патронатом Ядвіги Емілевіч, заступника міністра фінансів та регіональної політики, Уповноваженої Ради з питань польсько-українського співробітництва у сфері розвитку.

Конгрес відбудови України є вступом до діалогу про потреби української економіки та можливості польських партнерів щодо співпраці. Конгрес стане простором для панельних дискусій, семінарів, а також нетворкінгу, щоб якнайкраще підготувати правове та економічне підґрунтя для співпраці у відновленні України. Планується, що у заході візьмуть участь 1000 учасників, буде проведено 40 дебатів за участю 100 спікерів.

Польща вже є хабом для гуманітарної допомоги та хабом для військової допомоги. Вся допомога, яка сьогодні йде в Україну, проходить через Польщу. Так буде і тоді, коли закінчиться війна і почнеться серйозний процес відбудови України.

Як відбудувати Україну – про це дискутуватимуть учасники майбутнього Конгресу відбудови України COMMON FUTURE, який відбудеться вже 21-22 вересня на території Познанського міжнародного виставкового центру (MTP, https://www.mtp.pl/pl). У ньому візьмуть участь підприємці з Польщі та України, представники органів місцевого самоврядування та уряду. Детальніша інформація про захід:

https://common-future.pl/ua

Аби зареєструватися безкоштовно підприємцям з України необхідно безпосередньо зв’язатися з Оленою Петренко [email protected].

Запрошуємо до участі!