Анджей Дуда: Я надалі відстоюватиму польські справи в Європі та світі
Президент Польщі Анджей Дуда Marek Borawski/KPRP

Анджей Дуда: Я надалі відстоюватиму польські справи в Європі та світі

Президент Анджей Дуда на платформі X: 2023 рік був надзвичайно напруженим у питаннях зовнішньої політики. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

«2023 рік був надзвичайно насиченим у питаннях, які стосуються зовнішньої політики», – написав президент Польщі Анджей Дуда на платформі X. Глава держави зазначив, що Польща часто відігравала значущу роль на міжнародній арені.

«Ми не пригальмовуємо. Я надалі з рішучістю відстоюватиму польські справи в Європі та світі, особливо якщо йдеться про безпеку. Діємо далі. До побачення в 2024 році», – сказав польський очільник.

Заяву президента Анджея Дуди проілюстровано відеозаписом із зустрічей польського очільника з лідерами держав та представниками Європейського Союзу протягом 2023 року.

Зокрема, до нього увійшли кадри із закордонних візитів до Києва, на Всесвітній економічний форум у Давосі, на саміт Ради Європи у Рейк’явіку та на кліматичний саміт у Дубаї, а також зустрічі з главами держав під час їхніх візитів до Польщі, наприклад із президентом США Джо Байденом та президентом України Володимиром Зеленським і його дружиною Оленою Зеленською.