У Вроцлаві запрошують на безплатний майстер-клас з фотографії

У Вроцлаві запрошують на безплатний майстер-клас з фотографії

Протягом 12-13 серпня у Вроцлаві відбудеться безплатний майстер-клас з фотографії. Дводенний захід призначений для початківців та відбудеться в рамах фестивалю Skovoroda Fest. Обовʼязкова попередня реєстрація. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Наш Вибір”.

В рамах фестивалю Skovoroda Fest у Вроцлаві відбудеться дводенний майстер-клас з фотографії. Захід проходитиме 12 серпня з 10:00 до 16:00 та 13 серпня з 10:00 до 14:00. Місце проведення Центр української культури та розвитку CUKR, вул. Руска, 46А/201 / ul.Ruska 46A/201 (4 на домофоні). Участь у майстер-класі безплатна. Обовʼязкова попередня реєстрація за посиланням. Майстер-клас проводитиметься польською мовою.

Заняття розраховані для початківців. Для участі організатори рекомендують мати фотоапарат (дзеркальний або бездзеркальний) з об’єктивом 35, 50 чи 85 мм або смартфон.

Під час майстер-класу учасники:

  • ознайомляться з основами мистецтва фотографії;
  • отримають знання про кадрування та композицію, а також про значення світла та кольору у фотографії;
  • навчаться професійно використовувати весь потенціал своєї камери;
  • візьмуть участь у практичній частині воркшопу, яка відбудеться на відкритому повітрі, де кожен матиме можливість зробити професійні фото під наглядом професіонала;
  • дізнаються про тонкощі обробки фото в Adobe Lightroom Classic та Lightroom Mobile.

Захід проводитиме Олексій Андрушко – професійний фотограф і відеограф із 12-річним досвідом роботи. Спеціалізується на портретній та пейзажній фотографії та створенні контенту для соціальних мереж

Більше про подію за посиланням.

Skovoroda Fest – щорічний фестиваль мультикультурної інтеграції, організований Фундацією «Україна». Цього року фестиваль у Вроцлаві пройде вчетверте 26 серпня.

А.В.