Відповіді на актуальні запитання про перетинання кордону під час воєнного стану (АНОНС)

Відповіді на актуальні запитання про перетинання кордону під час воєнного стану (АНОНС)

9 листопада об 11:00 відбудеться пресконференція на тему: «Особливості перетинання кордону під час воєнного стану, відповідальність за незаконне перетинання та його організацію». Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ДПСУ.

Організатори: Медіацентр Україна – Укрінформ.

Спікери: Юрій Ковальчук – начальник Управління боротьби з транскордонною злочинністю Адміністрації ДПСУ; Валерій Бойко – заступник начальника управління – начальник відділу паспортної роботи Управління організації прикордонного контролю Адміністрації ДПСУ; Андрій Демченко – помічник голови Державної прикордонної служби України – прессекретар.

Питання до обговорення:

Особливості перетинання державного кордону чоловіками віком від 18 до 60 років.

Протиправні схеми, які використовують організатори незаконного переправляння осіб через кордон.

Відповідальність порушників кордону, організаторів незаконного переправлення осіб через кордон, фальшувальників документів, хабарників та хабародавців.

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Журналісти зможуть поставити запитання офлайн (Зала 1) та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV, а також ютуб-каналі Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.youtube.com/@mediacenterukraine-ukrinfo5672/about, на фейсбук-сторінці Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.facebook.com/UkraineMediaCenter/.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. У разі демонстрації ролика в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.