МЗС Польщі прокоментувало показування карти Польщі й України Мєдвєдєвим
Ілюстраційне фото https://pxhere.com/CC0 Domena publiczna

МЗС Польщі прокоментувало показування карти Польщі й України Мєдвєдєвим

МЗС Польщі вважає показування карти Польщі й України Дмітрієм Мєдвєдєвим ознакою роздратування росії через те, що вона не може виграти війну з Україною. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

У Міністерстві закордонних справ Польщі заявили, що карта Польщі та України, показана заступником голови Радбезу рф Дмітрієм Мєдвєдєвим, є ознакою роздратування росії через те, що вона не може виграти війну з Україною.

У записі на сайті X польське МЗС закликало не піддаватися на російську дезінформацію. «Безглузда карта Мєдвєдєва щодо поділу України є насправді ознакою відчаю. Москва усвідомлює, що не в змозі підкорити Україну, і шукає співучасників свого злочину. Кордони в Європі непорушні», — написано в соцмережах.

Під час молодіжного фестивалю Дмітрій Мєдвєдєв показав карту Європи, на якій показано поділ України. Польща простягалася на схід до Житомира, Вінниця й Чернівці були в Румунії, а росія простягалася на захід до Молдови. До складу України входила невелика територія навколо Києва.

IAR/С.Ч.