Запровадження безпечних умов навчання: закінчено ремонт укриття школи з поглибленим вивченням англійської мови

Запровадження безпечних умов навчання: закінчено ремонт укриття школи з поглибленим вивченням англійської мови

У дніпровських освітніх закладах активно продовжується ініціатива зі створення безпечного та сприятливого середовища для учасників освітнього процесу.

Зацікавленість у якісному навчанні та забезпеченні комфортних умов для учнів позначається здійсненням поточних та капітальних ремонтів у приміщеннях найпростіших укриттів. Одним із недавніх успіхів став завершений поточний ремонт у відділенні початкової школи Спеціалізованої школи № 98 на вулиці Микитенка, 11-б.

Київська спеціалізована школа № 98 – освітній заклад з багаторічною історією, що спеціалізується на поглибленому вивченні англійської мови. Вона здобула популярність завдяки низці унікальних особливостей. В школі активно співпрацюють з Міжнародною освітньою організацією Pearson, залучають носіїв мови з Великої Британії та США до навчально-виховного процесу, реалізують виїзний мовний табір та викладають англійську мову за автентичними підручниками. Ці інноваційні підходи забезпечують дітям неймовірні можливості для вивчення іноземних мов, розширення культурних горизонтів та готовності до майбутніх викликів глобального світу.

За два місяці ремонтних робіт відновлено електропостачання, встановлено металеві вхідні двері, відремонтовано сходи до укриття, стелю, стіни (проведено вирівнювання, оштукатурювання, покриття фарбою), а також підлогу (здійснено бетонну стяжку та застилку лінолеумом). До ремонту входило створення другого виходу та примусової вентиляційної системи. Зовнішні роботи включали відновлення відмостки навколо будівлі укриття.

Особливу роль у успішному завершенні ремонту укриття відділення початкової школи Спеціалізованої школи № 98 відіграло управління освіти Дніпровського району. Завдяки їхній підтримці та фінансовій допомозі витрати на ремонт були покриті, що дозволило успішно реалізувати цей важливий проект.

Управління освіти активно сприяло забезпеченню безперебійного процесу ремонту, контролювало якість та дотримання усіх вимог і стандартів безпеки. Завдяки їхній координації та відповідальному підходу, роботи з ремонту пройшли ефективно та в строк. Загальна сума витрат на ремонт становить 465 тисяч гривень.

Також, управління освіти було активним учасником процесу планування та здійснення ремонту, допомагаючи визначити пріоритети та необхідність змін у школі.

Виконання ремонтних робіт не припиняється, оскільки питання забезпечення та облаштування безпечного середовища в закладах освіти Дніпровського району залишається у пріоритеті. Кожен крок на шляху до створення безпечних та стимулюючих умов для навчання підтверджує здійснення позитивних змін у сфері освіти та виявлення турботи про майбутнє дітей.

Створення безпечних умов навчання є важливим викликом для усіх сторін, що займаються освітою. Ми закликаємо усіх зацікавлених сторін та громадських організацій долучитися до роботи з облаштування та ремонту освітніх закладів, щоб забезпечити навчання на високому рівні та створити безпечні умови для розвитку наших дітей – нашої майбутності.

Завершений ремонт укриття відділення початкової школи Спеціалізованої школи № 98 – це лише один з етапів у створенні безпечного та стимулюючого навчального оточення. Загальна спрямованість на покращення умов навчання і забезпечення комфорту дітей продовжує залишатися в центрі уваги та діяльності освітніх установ району.