Українські безпілотники атакували окупований Крим
Ілюстраційне фото Public Domain https://pxhere.com/pl/photo/848473

Українські безпілотники атакували окупований Крим

За словами очевидців, вибухи дронів було чути в районі Керчі, Феодосії та Старого Криму. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

У ніч проти 5 грудня кілька десятків українських безпілотників атакували російські цілі в Азовському морі та в окупованому росією Криму. Через обстріл на декілька годин був перекритий Керченський міст – це основний шлях постачання обладнання армії агресора, що дислокується на півострові та діє в південних областях України.

Як повідомляє кореспондент Польського радіо Мацєй Ястшембський, за словами очевидців, вибухи безпілотників було чути в районі Керчі, Феодосії та Старого Криму. Як пишуть незалежні портали, Україна випустила понад 40 дронів.

Портал Meduza нагадав, що ЗСУ регулярно атакують російські об’єкти на окупованих територіях. Майже щоночі безпілотні літальні апарати завдають ударів по складах пального, казармах і військовій техніці агресора.

Мацєй Ястшембський додає, що раніше російські ЗМІ також інформували, що Київ активізує диверсійну діяльність в тилах російської армії та далеко за лінією фронту.

IAR/Х.П.