Сіверська міська військова адміністрація систематично забезпечує Сили оборони необхідною технікою та устаткуванням

Сіверська міська військова адміністрація систематично забезпечує Сили оборони необхідною технікою та устаткуванням

Цього разу громада виділила кошти на придбання позашляховика, квадроцикла та інших необхідних засобів для підрозділу К2 54-ї ОМБр. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ДонОДА.

Командиру підрозділу допомогу передали начальник Сіверської міської військової адміністрації Олексій Воробйов  разом із першим заступником Бахмутської районної військової адміністрації Романом Большаковим. 

«Допомога Силам оборони – пріоритет нашої діяльності. На цьому постійно наголошує керівництво області. А ми в свою чергу намагаємось підтримувати тих, хто нас боронить та оберігає. Команда Сіверської міської військової адміністрації продовжує працювати заради нашої перемоги», – зазначив Олексій Воробйов. 

Крім того, він розповів, що нещодавно також передали FPV-дрони підрозділу, який виконує бойові завдання на території громади. Дрони були придбані завдяки збору коштів командою Сіверської адміністрації. До збору долучилися працівники Сіверської міської військової адміністрації,  міської ради, Сіверського комунального підприємства, закладів освіти, закладів культури,  школи мистецтв, центру надання соціальних послуг, лікарні.

«Дуже дякую, що допомагаєте нашому підрозділу та наближуєте перемогу! Це дуже необхідні засоби для нас зараз», – зазначив командир батальйону К2 Кирило Верес. 

Нагадаємо, підрозділ К2 – це другий лінійний механізований батальйон 54 ОМБр. Спочатку був сформований як розвідувальна рота бригади, а згодом розширений до 2-го механізованого батальйону. З 2018 року підрозділ виконує бойові завдання на сході країни. На початку повномасштабного вторгнення батальйон тримав оборону Мар’їнки, а зараз бере участь у бойових діях на Сіверському напрямку.