Відкритий тендер на послугу «Промоція в соціальних мережах»

Відкритий тендер на послугу «Промоція в соціальних мережах»

Благодійна організація «Благодійний фонд польсько-українського партнерства» оголошує відкритий тендер на послугу «Промоція в соціальних мережах» для проєкту «Stop Lie».

Дата оголошення про тендер: 03 липня 2023 року.

Термін подання тендерних пропозицій: до 07 липня 2023 року. Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 00:00 8 липня 2023 року, розгляду не підлягатимуть.

Деталізація послуги, яку надає виконавець послуги:

Промоція в соціальних мережах, а саме закупівля реклами у Facebook для проєкту «Stop Lie» на запит замовника. Кількісні та якісні вимоги: загальна кількість рекламних дописів не більше 150; загальна кількість рекламних переглядів (охоплення) дописів не менше 1 млн., аудиторія дописів польською мовою – користувачі з Польщі віком від 18 років, аудиторія дописів німецькою мовою – користувачі з Німеччини віком від 18 років; підготовка необхідних звітів за результатами рекламної кампанії. Загальна сума договору не вище 225 тисяч гривень та має включати в себе вартість реклами та вартість послуг виконавця.

Термін надання послуги: з 11 липня по 30 серпня 2023 року.

Оплата за послуги: раз на два тижні.

Очікуваний результат тендеру: з переможцем тендеру буде підписано договір про послуги із  закупівлі реклами в Facebook.

Вимоги до кваліфікації виконавця:

  1. Досвід роботи у відповідній сфері;
  2. Наявність відповідних КВЕДів для надання послуги; 
  3. Можливість надати послугу у повному об’ємі у вказаний строк та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір, рахунок, акт, виконаних робіт, детальний звіт за результатами рекламної кампанії).

Умови:

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  3. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком із додатками (додається);

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення;

Відбір виконавця буде здійснюватися на основі професійного досвіду кандидатів та їхньої компетенції, що відповідають вимогам, наведеним вище.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та надіслані до 23:59 07 липня 2023 року у письмовому (електронному, відсканованому) форматі з поміткою “Відкриті торги: Промоція в соціальних мережах”, на адресу: [email protected]

Тендерна процедура:

  • До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення;
  • Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг;
  • Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана виконавцю, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в тендерному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну за умови потрібної кваліфікації постачальника;
  • Строк визначення переможцяпротягом 1 (одного) дня з дати завершення прийому тендерних пропозицій;
  • Результати тендеру буде повідомлено всім учасникам протягом 1 (одного) дня з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом надсилання відповідних повідомлень учасникам тендеру електронною поштою і публічним оприлюдненням результатів. Результати тендеру будуть оприлюднені на сайті на сайті Україно-польська медіаплатформа https://upmp.news/. Переможцю тендеру упродовж 1 (одного) дня, з моменту визначення його переможцем, буде надіслане відповідне повідомлення електронною поштою.

Додаткове застереження:

  • Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за електронною адресою: [email protected]  до 07 липня 2023 року.

Контактна особа: Олена Коцеруба