Президент Польщі розпочав офіційний візит до Руанди
Кігалі, Руанда, 02.06.2024. Візит Президента Республіки Польща до Руанди. Президент Республіки Польща Анджей Дуда і перша леді Аґата Корнгаузер-Дуда під час зустрічі в аеропорту Кігалі, 6 цього місяця. Президент Республіки Польща Анджей Дуда та перша леді Агата Корнгаузер-Дуда перебувають з візитом у Східній Африці. Вони відвідають три країни: Кені PAP/Radek Pietruszka

Президент Польщі розпочав офіційний візит до Руанди

Анджей Дуда розпочинає дводенний візит до Руанди. Перший день присвячений питанням розвитку торгового обміну між Польщею та Руандою. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Президент Польщі Анджей Дуда розпочинає дводенний візит до Руанди. Перший день перебування у столиці цієї країни Кіґалі буде проходити під час політичних консультацій і питань подальшого розвитку торгового обміну між Польщею та Руандою. Планується, серед іншого, участь президента Анджея Дуди в польсько-руандійському бізнес-форумі.

Зміцнення економічної співпраці є одним із найважливіших напрямків, які президент Анджей Дуда хоче обговорити на переговорах з лідером Руанди. Також відбудеться круглий стіл за участю підприємців обох країн. Президент зазначив, що Руанда є країною, яка дуже динамічно розвивається. Він висловив сподівання, що можливості розвитку для підприємців обох країн будуть настільки привабливими, що вони будуть зацікавлені у співпраці.

Президент Анджей Дуда з понеділка, 5 лютого, перебуває у Східній Африці. Насамперед він відвідав Кенію. Там було підписано низку угод, зокрема, щодо податкової співпраці та сільського господарства.

IAR/С.Ч.