У ніч проти 3 січня у Севастополі пролунали вибухи
Ілюстративне фото pxhere.com/CC0 Domena publiczna

У ніч проти 3 січня у Севастополі пролунали вибухи

Ракети не долетіли до міста і вибухнули над морем. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

У ніч проти 3 січня, українські ракети і безпілотники атакували Севастополь, розташований в тимчасово окупованому Криму. У деяких регіонах Російської Федерації, що межують з Україною, звучали сирени протиповітряної тривоги.  

Як повідомляє кореспондент Польського радіо Мацєй Ястшембський, протягом майже тижня українські збройні сили залякують Росію за допомогою реактивної артилерії та безпілотників. Ракети прорвалися на територію Бєлгородської область. Інформації про втрати з боку Росії немає. Українські ракети також завдали ударів по Курській області, де була зруйнована частина енергетичної інфраструктури.

Українці також випустили ракети в бік Севастополя. За повідомленнями телеграм-каналів, ракети не долетіли до міста і вибухнули над морем.

Найбільш інтенсивні обстріли російської території були зафіксовані в суботу, 30 грудня. Тоді ракети впали в центрі Бєлгорода. Двадцять чотири людини загинули, понад 100 осіб потрапили до лікарень.

«За попередньою інформацією, над акваторією збито ракету. За інформацією від рятувальної служби Севастополя, жодних пошкоджень інфраструктури не зафіксовано», — написав окупаційний губернатор Севастополя Міхаїл Розвожаєв, повідомляє espreso.tv, додавши, що російські оперативні служби продовжують контроль за обстановкою в окупованому місті.

IAR, espreso.tv/Д.Н.