SGH Ukrainian Week у Варшаві

SGH Ukrainian Week у Варшаві

Ласкаво просимо на Український тиждень у SGH! Ми дуже раді оголосити про захід, організований SKN Reconstruction Ukraine у співпраці з Уповноваженим ректора з питань співпраці з українськими університетами в SGH! Українсько-польська медіаплатформа є медіапартнером заходу!

Реєстрація: https://forms.office.com/e/wZihkBxWaQ
Дата: 13-16 травня 2024 року
Місце проведення: Варшавська школа економіки (поруч зі станцією метро Pole Mokotowskie)

Програма заходу включає:

День I (13/05)
18:00 – відкриття фотовиставки проекту «Ukraїner»
18:30 – 20:30 – показ українського фільму

День ІІ (14/05)
13:15 – 14:30 – панель «Відновлення України: виклики та можливості»
Чи стоїть Україна на порозі нової ери? Під час цієї панельної дискусії експерти проаналізують найбільші виклики, що стоять перед Україною, та відкриють потенційні шляхи для руху вперед. Які інноваційні рішення можуть прискорити відновлення країни? Чи може міжнародна підтримка стати ключем до цього процесу?
15:30 – 16:30 – Панельна дискусія «Україна та Європейський Союз – win-win?»
Коли Україна стане повноправним членом Європейського Союзу? У цій інтригуючій панелі експерти обговорять потенційні сценарії та виклики, з якими може зіткнутися Україна після вступу до ЄС. Які основні переваги та потенційні труднощі для обох сторін, пов’язані з членством України в ЄС? Які кроки необхідно зробити Україні, щоб максимально використати потенціал європейської інтеграції?

День ІІІ (15/03)
15:30 – 16:30 – панель «Сьогодні Україна – це жінка».
Україна – країна, де жіночий голос має велике значення. Ця панель обговорить роль жінок у дипломатії, науці, бізнесі та неурядових організаціях під час війни. З якими викликами стикаються жінки у цих сферах? Які їхні досягнення та внесок у розвиток країни?
17:00 – 18:00 – панель «Світ належить молодим(?)».
Чи є молодь майбутнім світу та України? На цій панелі експерти обговорять роль молоді у формуванні сучасного суспільства та майбутнього України. Які основні виклики та можливості стоять перед молодими людьми? Які ініціативи та проекти можуть підтримати їхню соціальну, економічну та політичну активність? Як молодь сприяє позитивним змінам в Україні та світі?

День IV (16/05)
19:00 – концерт «Завжди вільні: SGH edition».
Не пропустіть! Приєднуйтесь до ініціативи і давайте разом будувати міцні польсько-українські відносини. Зареєструйтесь зараз і станьте частиною Українського тижня SGH 2024!

Деталі про захід за посиланням: https://www.facebook.com/events/1120664019186806?locale=uk_UA