В Києві відбулася урочиста премія вручення «GR-Спеціаліст-2023»

В Києві відбулася урочиста премія вручення «GR-Спеціаліст-2023»

12 жовтня 2023 року Українська асоціація професіоналів у сфері GR та лобістів провела восьму урочисту церемонію вручення щорічної премії “GR-Спеціаліст-2023”. Про це повідомляє Upmp.news.

Основною метою заходу стало відзначення Українською асоціацією професіоналів у сфері GR та лобістів найкращих GR-практика та кейсів в Україні. Серед номінантів та гостей премії представники державних органів влади, відомі бізнесмени та громадські діячі.

Цього року асоціація зосередилася на нових викликах, які постали внаслідок конфлікту з Росією, та можливостях, які він створив для нас як GR-спільноти.

З цією метою були додані нові категорії, що відображають прагнення підтримувати більш тісну співпрацю з міжнародними організаціями та підкреслюють важливість GR у сучасному світі.

Захід відкрила голова Української асоціації професіоналів у сфері GR та лобістів Катерина Одарченко.

Пані Катерина наразі працює у Вашингтоні, співпрацюючи з американськими експертами та політичними діячами Конгресу і Палати Представників.

У заході взяли участь народні депутати України, члени Української асоціації професіоналів у сфері GR та лобістів, представники бізнесу, професійних об’єднань та громадського сектору.

Нагородою було відзначено найкращі кейси цього року, зокрема:

  • «Нібулон» за  відновлення конкурентоспроможності заблокованих річкових портів
  • «Кернел», за найкращий адвокаційний кейс
  • Адвокатське об’єднання «Barristers» за  надання правової допомоги асоціації родин захисників Азовсталі. 
  • Українську зернову асоціацію за  експорт зерна з Дунайських портів.
  • Дарію Глущенко за лобіювання законопроекту про заборону спекуляцій воєнною тематикою
  • Women in Nuclear Ukraine, Win Ukraine за міжнародну культурну дипломатію в інтересах України
  • Уріель Штерн за створення пересувної медичної платформи, та інших.

Премія була організована восьмий рік поспіль Українською асоціацією професіоналів у сфері GR та лобістів, провідною міжнародною асоціацією фахівців зі зв’язків з громадськістю, що налічує 68 членів, серед яких провідні фахівці США, Великобританії та Європи. Створена 8 років тому, Асоціація розробила законопроект «Про прозоре лобіювання», провела понад 10 конференцій, 50 зустрічей, безліч семінарів, вебінарів, 10+ міжнародних форуми та освітні програми по лобіюванню.

Партнером заходу виступила компанія SIC GROUP, консалтингова компанія, що практикує у сфері політичного консалтингу, політичних технологій та антикризових і стратегічних комунікацій.

Компанія займає провідну роль на ринках Східної Європи та Центральної Азії, а також у Європейському Союзі та США. На рахунку команди SIC більше 30 перемог на виборах, 50 успішних антикризових проектів, 100 PR-кампаній і проектів, що працюють з особистою репутацією ТОП-людей і компаній регіону. Особливу увагу та ресурси команда компанії приділяє розвитку освітніх проектів, побудові прозорої лобістської інституції та розвитку демократії. Асоціація вже планує наступні заходи, анонси яких є на сайті grukraine.com.ua.

Контактна інформація для ЗМІ:
SIC GROUP LTD
+38 (044) 227 94 20
Kateryna Odarchenko
+12402345187
www.sic-group.com.ua