Перевізники активізують протест на прикордонному переході Гребенне
Ілюстраційне фото Public Domain https://pxhere.com/pl/photo/592606

Перевізники активізують протест на прикордонному переході Гребенне

Час очікування на перетин кордону в бік України збільшився приблизно до 350 годин. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Перевізники активізують протест на прикордонному переході з Україною в Гребенному. Нині на розмитнення водіям вантажівок доведеться чекати два тижні. Черга сягає 65 кілометрів і закінчується в селі Сітанець.

Як говорить Малґожата Павловська з Окружної комендатури поліції в Томашові Любельському, у черзі стоїть понад 700 вантажівок. За її словами, час очікування на перетин кордону в бік України збільшився приблизно до 350 годин через те, що протестуючі перевізники пропускають дві машини на годину, а не чотири, як було раніше.

«Протест у Дорогуську призупинили, тож черга скоротилася на кілька кілометрів», – каже комісар Ева Чиж з відділу поліції у Хелмі.

«Черга вантажівок, які очікують на в’їзд до прикордонного пункту пропуску в Дорогуську, сягає близько 17 кілометрів. У черзі – приблизно 650 вантажівок. Час очікування на митне оформлення становить 25 годин», – додала Єва Чиж.

IAR/Х.П.